Please reload

Viimased postitused

Tagasivaate teisipäev - Pääsuke 40

October 29, 2019

1/4
Please reload

Featured Posts

Tulemas: Pääsukese 35. juubelikontsert "Kes otsib, see leiab"

September 16, 2014

15. novembril toimub Nordea Kontserdimajas rahvatantsuseltsi Pääsuke 35. juubelikontsert pealkirjaga „Kes otsib, see leiab“. Peamiselt autoritantse viljelev selts toob selle tähtpäeva puhul lavale omanäolise tantsulavastuse koostöös ansambliga Jäääär.

Kontsertetendusel ühendatakse tervikuks rahvatantsu erinevad palged: peale autoritantsude tulevad ettekandele ka folkloorsed vahepalad ning just selle ürituse jaoks loodud vaatemäng. Loodetavasti leiab etenduselt endale midagi nii andunud rahvakunstifänn kui ka uudishimulik folgiarmastaja. Kindlasti avastavad uusi tahke oma armastatud artistis ka Jääääre püsikuulajad ning rõõmsat äratundmist kogevad suvisel laulu- ja tantsupeol osalejad.

Siiras koostegemisrõõm ning armastus tantsu vastu on seltsi liikmetele pakkunud läbi aastate kordumatuid emotsioone. Nüüd on aeg neid laiema publikuga jagada!

 

 

 

Please reload

Jälgi meid
Please reload

Arhiiv
  • Facebook Basic Square

2020. aastal toetavad meie tegevust Tallinna Kultuuriamet, Viimsi vald, Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutus koostöös Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsiga

info@paasuke.eu

©2020 MTÜ Rahvatantsuselts Pääsuke