Tulemas: Pääsukese 35. juubelikontsert "Kes otsib, see leiab"

15. novembril toimub Nordea Kontserdimajas rahvatantsuseltsi Pääsuke 35. juubelikontsert pealkirjaga „Kes otsib, see leiab“. Peamiselt autoritantse viljelev selts toob selle tähtpäeva puhul lavale omanäolise tantsulavastuse koostöös ansambliga Jäääär.

Kontsertetendusel ühendatakse tervikuks rahvatantsu erinevad palged: peale autoritantsude tulevad ettekandele ka folkloorsed vahepalad ning just selle ürituse jaoks loodud vaatemäng. Loodetavasti leiab etenduselt endale midagi nii andunud rahvakunstifänn kui ka uudishimulik folgiarmastaja. Kindlasti avastavad uusi tahke oma armastatud artistis ka Jääääre püsikuulajad ning rõõmsat äratundmist kogevad suvisel laulu- ja tantsupeol osalejad.

Siiras koostegemisrõõm ning armastus tantsu vastu on seltsi liikmetele pakkunud läbi aastate kordumatuid emotsioone. Nüüd on aeg neid laiema publikuga jagada!

Featured Posts
Viimased postitused
Arhiiv