Pääsukese segarühm Nepalist tagasi

8. International Folk Festival kestis Nepalis 3. - 10. märtsini.

Osavõtjaid oli kohale tulnud Eestist, Indiast, Bangladeshist, Mehhikost, Indoneesiast ja Nepalist. Esinemised toimusid Kathmandu's, Banepa's, Trishuli's, Pokhara's ja Dhadingbesi's. Külastasime ka kohalikke koole, kus meid väga-väga soojalt vastu võeti. Eestist osalesid koos Pääsukesega veel ka Viisuveeretajad Tallinnast. Festivaliosaliste vahel valitses väga sõbralik õhkkond ning korraldajad hoolitsesid meie eest igati. Samuti oli Nepali loodus fantastiline. Kokkuvõtteks oli väga südantsoojendav reis.

Featured Posts
Viimased postitused
Arhiiv
Jälgi meid
  • Facebook Basic Square

2020. aastal toetavad meie tegevust Tallinna Kultuuriamet, Viimsi vald, Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutus koostöös Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsiga

info@paasuke.eu

©2020 MTÜ Rahvatantsuselts Pääsuke