top of page

Rahvarõivakooli 7. lennu lõpetas Irene Gurjev Pühalepa rühmast

12. jaanuaril toimus Eesti Rahva Muuseumis Rahvarõivakooli 7. lennu lõputööde esitlus. Rahvarõivakooli tunnistuse sai Irene Gurjev Pääsukese Pühalepa rühmast. Oma lõputööks valmistas ta Kadrina naise rahvarõivad. Lõpetajate hulgas oli ka teine Pääsuke - Triin Vallsalu on Pääsukese segarühma vilistlane. Tema valmistas Jämaja naise rõivad.

Palju õnne lõpetajatele!

Foto: Triin Vallsalu

Rahvarõivaste valmistajate kool tegutseb Eesti Rahva Muuseumi, Rahvakultuuri Keskuse ja Tartumaa Rahvakultuuri Keskuse koostöös.

Ettevõtmise eesmärk on Eesti Rahva Muuseumi rahvarõivavaramu kasutamisvõimaluste teadvustamine ning paikkondliku rõivastuse valmistamise, kandmisviiside ja paikkondlike traditsioonide uurimine läbi rõivastuse, samuti kodukoha rahvarõivakostüümi valmistamine koos lisanditega.

Pikemalt saab rahvarõivakooli kohta veel lugeda ERMi blogist:

Featured Posts
Viimased postitused
Arhiiv
Jälgi meid
  • Facebook Basic Square
bottom of page