Tantsupeo teine ülevaatus

Pääsukese täiskasvanute rühmad läbisid sel nädalavahetusel tantsupeo teise ülevaatuse. Meie seltsi täiskasvanud tantsijad kandideerivad tänavusele tantsupeole neljas erinevas liigis: kaks naisrühma N1-s, neli naisrühma N2-s, kaks segarühma S2-s ja üks segarühm S4-s. Ülevaatusel pidi iga rühm taaskord kõik enda liigi tantsud liigijuhi terava silma all ette tantsima. Teiste seltside ja ansamblitega tantsiti ka ühiselt üldtants "Maa hing" läbi. Pärast ülevaatust otsustati nädalake trennist puhata.

Featured Posts
Viimased postitused
Arhiiv
Jälgi meid
  • Facebook Basic Square

2020. aastal toetavad meie tegevust Tallinna Kultuuriamet, Viimsi vald, Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutus koostöös Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsiga

info@paasuke.eu

©2020 MTÜ Rahvatantsuselts Pääsuke