"Pääsuke 40" rühmade kontsertsari saab avalöögi

Rahvatantsuseltsi Pääsuke naisrühm Muhu kutsub kõiki osa saama 18. mail toimuvast kontserdist Muhu muuseumi Tooma talu õuel.

Sel õhtul tähistatakse Koguva küla Muhu muuseumis ka muuseumiööd, kus lisaks kontserdi nautimisele saab tutvuda Muhu muuseumi näitustega, külastada muuseumipoodi ja üheskoos meisterdada. Täpsem info: www.facebook.com/MuhuMuuseum ja www.muhumuuseum.ee

Muhu naisrühmaga koos astub üles kohalik naisrühm Tokkroes.

Kontsert on tasuta!

Pääsuke 40 rühmade kontsertsari on üks osa meie 40. tegevusaasta täitumise pidustustest, mis tipneb 23. novembril Alexela kontserdimajas toimuva juubelikontserdiga. Iga rühm teeb Pääsukesele kingituse ja annab aasta jooksul tasuta kontserdi Eesti paigas, kust nende rahvariided pärit on.

Leia üles Sulle lähim kontsert ja tule meid vaatama!

Jooksev info meie Facebookis, Instagramis ja kodulehel www.paasuke.eu

Featured Posts
Viimased postitused
Arhiiv