Pääsuke 40: Segarühm Järva-Jaani juubeldab!

Rahvatantsuseltsi Pääsuke segarühm Järva-Jaani kutsub kõiki osa saama 8. juunil kell 11.00 toimuvast kontserdist Järva-Jaani tänavafestivalil Laial tänaval. Segarühm tähistab kontserdiga ka oma pisikest juubelit, sest täpselt 10 aastat tagasi taasloodi Pääsukese juurde segarühm, mis vahepeal oli unustuse hõlma vajunud. Muusikaliste vahepaladega kostitab kapell Tantsi minu pilli järgi. Kontsert on tasuta! Pääsuke 40 rühmade kontsertsari on üks osa meie 40. tegevusaasta täitumise pidustustest, mis tipneb 23. novembril Alexela kontserdimajas toimuva juubelikontserdiga. Iga rühm teeb Pääsukesele kingituse ja annab aasta jooksul tasuta kontserdi Eesti paigas, kust nende rahvariided pärit on. Leia üles Sulle lähim kontsert ja tule meid vaatama!

Featured Posts
Viimased postitused
Arhiiv