Pääsuke 40: naisrühm Kullamaa juubeldab


Rahvatantsuseltsi Pääsuke naisrühm Kullamaa kutsub kõiki osa saama 6. juunil kell 18:00 Kullamaa lipuväljakul toimuvast laulupeo tule tervitamise kontserdist. Sel õhtul tervitatakse Kullamaal laulupeo tuld ja Pääsukese naisrühm teeb ühes teistega toreda ülesastumise. Kontserdil esinevad lisaks Pääsukese naisrühmale Kullamaa naisrahvatantsurühm Kullamaa kullakesed, kooli segarühm pererühm, võimlejad ja lasteaialapsed. Kontsert on tasuta!

Kontserti info Facebookis: https://www.facebook.com/events/605053313338594/ Pääsuke 40 rühmade kontsertsari on üks osa meie 40. tegevusaasta täitumise pidustustest, mis tipneb 23. novembril Alexela kontserdimajas toimuva juubelikontserdiga. Iga rühm teeb Pääsukesele kingituse ja annab aasta jooksul tasuta kontserdi Eesti paigas, kust nende rahvariided pärit on. Leia üles Sulle lähim kontsert ja tule meid vaatama!

Featured Posts
Viimased postitused
Arhiiv
Jälgi meid
  • Facebook Basic Square