Pääsuke 40: naisrühm Kihelkonna juubeldab


Rahvatantsuseltsi Pääsuke naisrühm Kihelkonna kutsub kõiki osa saama laupäeval, 27. juulil toimuvast kontserdist Mihkli talumuuseumi õuel. 27. juulil toimub Mihkli talumuuseumis simmanipäev, kus leidub tegevust kogu päevaks! Naisrühm Kihelkonna astub üles siis, kui päev pöördub õhtuks ja pihta hakkab simman. Kohal on rahvatantsijad Hiiust, Saarest ja Tallinnast. Täpsem info ja programm: Simmanipäev Vikil Pääsuke 40 rühmade kontsertsari on üks osa meie 40. tegevusaasta täitumise pidustustest, mis tipneb 23. novembril Alexela kontserdimajas toimuva juubelikontserdiga Rahvatantsuselts Pääsuke 40: Kiigele. Iga rühm teeb Pääsukesele kingituse ja annab aasta jooksul tasuta kontserdi Eesti paigas, kust nende rahvariided pärit on. Leia üles Sulle lähim kontsert ja tule meid vaatama! Jooksev info meie Facebookis, Instagramis ja kodulehel www.paasuke.eu

Featured Posts
Viimased postitused
Arhiiv