Pääsuke 40: segarühm Karja juubeldab


Rahvatantsuseltsi Pääsuke segarühm Karja kutsub teid meie viimasele kontserdile Saaremaal - 3. augustil astub segarühm üles Angla tuulikumäel XI pärismuspäeva raames. Pärimuspäeval Angla tuulikumäel ootavad külastajaid käsitöökojad, miniloomaaed ja idülliline vaade viie sajandivanuse tuulikuga. Lisaks oodatakse külalisi esinemisi nautima ning kaasa laulma ja tantsima. Pääsuke 40 rühmade kontsertsari on üks osa meie 40. tegevusaasta täitumise pidustustest, mis tipneb 23. novembril Alexela kontserdimajas toimuva juubelikontserdiga Rahvatantsuselts Pääsuke 40: Kiigele. Iga rühm teeb Pääsukesele kingituse ja annab aasta jooksul tasuta kontserdi Eesti paigas, kust nende rahvariided pärit on. Leia üles Sulle lähim kontsert ja tule meid vaatama!

Featured Posts
Viimased postitused
Arhiiv