Pääsukese segarühm ootab Sind!


Pääsuke ootab Sind, hea meestantsija või segapaar! 12. augustil kell 19.00 ootab Pääsuke proovitrenni nii algajaid kui ka varasema tantsukogemusega mehi ja segapaare, kellel on võimalus vastavalt tantsuoskusele liituda meie segarühmadega. Algaval hooajal ootab pääsukesi ees juubeli tähistamine Alexela kontserdimajas ja loomulikult ei jää meie tantsijad kõrvale traditsioonilistest ühisüritustest ja välisreisidest. Meie viimaste tegemiste ja treenerite kohta leiad ülevaate kodulehelt: www.paasuke.eu Lisainfo ja registreerumine proovitrenni e-maili teel: info@paasuke.eu

Featured Posts
Viimased postitused
Arhiiv
Jälgi meid
  • Facebook Basic Square

2020. aastal toetavad meie tegevust Tallinna Kultuuriamet, Viimsi vald, Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutus koostöös Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsiga

info@paasuke.eu

©2020 MTÜ Rahvatantsuselts Pääsuke