top of page

Tagasivaate teisipäev - Pääsuke 40

Alustasime aasta alguses oma postituste seeriat viis aastat tagasi toimunud juubelikontserdist, millega tähistasime Pääsukese 35 tegevusaasta täitumist. Ring on täis saanud ja käes on aeg meie viimaseks tagasivaate teisipäeva postituseks.

Ühtekokku jõudis Pääsuke rühmade kontsertsarja raames maist septembrini üheksasse paika üle Eesti - Muhu, Kesselaid, Kullamaa, Salme, Järva-Jaani, Kihelkonna, Angla, Esiküla ja Viimsi said pääsukeste jalajälgi täis pikitud. Kõik meie kontserdid said tänu Pääsukese erakordselt vaprale lemmikoperaatorile jäädvustatud ja valminud klippidest saab publik osa meie juubelikontserdi teises pooles. Loodetavasti saab vaataja videote kaudu veelgi paremini pääsukestega tuttavaks. On mida oodata!

Kõige kaugem punkt, kuhu Pääsuke oma kontsertsarjaga jõudis on Salme küla Saaremaal. Salmes ja Panga pangal juubeldas segarühm Anseküla 9. juunil

Suureks juubelikontserdiks valmistumine käib. Mida Pääsuke 6. oktoobril Vabaõhumuuseumis tegi, saad näha juba juubelikontserdil

Tagasivaate teisipäeva raames toob rahvatantsuselts Pääsuke 2019. aasta iga kuu viimasel teisipäeval teieni ühe toreda mälestuse Pääsukese ajaloost. Ja nõnda 23. novembril toimuva juubelikontserdini välja! Meie mälestused saavad talletatud ka “Rahvatantsuselts Pääsuke 40. Pääsuke linnulennult” mälestuskogumikku, mis juubelikontserdi eel müüki tuleb. Kui soovid raamatut soetada, kirjuta meened@paasuke.eu.

Featured Posts
Viimased postitused
Arhiiv
Jälgi meid
  • Facebook Basic Square
bottom of page