Uute tantsijate vastuvõtt 23. augustil


Ootame uusi tantsijaid liituma segarühmade ja nooremate naisrühmadega. Segarühmadesse ootame peamiselt mehi, tulla võid üksi või koos partneriga. Noorematesse naisrühmadesse aga kõrge lennu ja varasema tantsukogemusega kuni 40-aastaseid naisi. Mõnusad treeningud, vahva seltsielu, ägedad esinemised ja reisid on vaid osa sellest, mis sind Pääsukeses ees ootab! Registreeri ennast proovitrenni kirjutades rauno.zubko@gmail.com ja kohtume juba 23. augustil kell 18.00 Põhja-Tallinna Noortekeskuses! Kahtled? Lase end ümber veenda meie varasematel tegemistel: www.instagram.com/rtspaasuke/ ja küsi lisa meie Facebooki kaudu või info@paasuke.eu. PS! Hoolime enda ja teiste tervisest! Tõbisena või suisa haigena jää kindlasti koju! PPS! Kui ajaliselt ei ole võimalik osaleda, kuid huvi on, kirjuta meile ja leiame teise võimaluse.

Featured Posts
Viimased postitused
Arhiiv
Jälgi meid
  • Facebook Basic Square