top of page

Pääsuke esineb 15. augustil UEFA Super Cup avatseremoonial

Pääsuke esineb koos teiste kohalike rahvatantsurühmadega 15. augustil Lilleküla staadionil toimuval UEFA Super Cup avatseremoonial! Proovid on juba alanud.

2018. aasta UEFA superkarikavõistluste finaal on 43. UEFA Superkarikafinaalmäng. Võistlust korraldab UEFA ja osalejateks on kahe tugevaima Euroopa klubijalgpalli võistluste, UEFA Meistrite Liiga ja UEFA Euroopa Liiga, valitsevad meistrid. Selles kohtumises osalevad UEFA Meistrite Liiga 2017/18 ja UEFA Euroopa Liiga 2017/18 võitjad. Mäng toimub Tallinnas Lillekülas, A. Le Coq Arenal.

UEFA superkarikale mängivad sel aastal Madridi Real ja Madridi Atletico

Pääsuke will perform together with other local folk dance groups at the UEFA Super Cup opening ceremony, which will be held in Tallinn on Aug 15th. Rehearsals have begun!

The 2018 UEFA Super Cup will be the 43rd edition of the UEFA Super Cup, an annual football match organised by UEFA and contested by the reigning champions of the two main European club competitions, the UEFA Champions League and the UEFA Europa League.

The match will feature two Spanish sides, Real Madrid, the winners of the 2017–18 UEFA Champions League and the defending champions having won the previous two editions, and Atlético Madrid, the winners of the 2017–18 UEFA Europa League.

Featured Posts
Viimased postitused
Arhiiv
Jälgi meid
  • Facebook Basic Square
bottom of page